Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta hände i husvagnen i midsommardagen 2018


Virrpannan

När man med husvagn ska dra
känns det underbart, härligt och bra.

Utrymmet begränsat är
av detta man mycket lär.

Det gäller att på prylar hålla koll
annars kan det lätt bli groll.

Man tar fel medicin-dosett
oj, detta blev inte rätt.

Även att dosetterna olika färg har
felet uppdagades, medicinen blev kvar.

I husvagn är en begränsad yta
platser på saker man ej bör byta.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-25 20:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär sig nog av sådana misstag...:-)
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning