Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du vet

Vi skriver brev till varandra
Korrespondens på ett romantiskt sätt
ett verkligt trevligt kringel-krångel
Uppsöker kyrkor om söndagar
sjunger, O store Gud!
och viskar om hans vilja
fastän jag tror att vi båda vet
Och igår lånade jag dig några böcker
Knausgård, och något om springande
Men på riktigt
Allt du behöver läsa är:
Kärlek är en hund från helvetet
av Charles Bukowski
Där finns all sanning vi ber om
Och baby!
Snart är jag inte fin nog att dölja
vad vi båda vet om världsliga viljor
Gör vi inte
Oh baby, snart kommer jag!




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-25 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP