Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag darrar och du är bara du


ditt namn vilar på min tunga
och jag är ständigt beredd på dig
-ändå blev jag fullständigt överväldigad
när jag kände värmen och orden mellan
oss
nu när du ställde dig bakom mig, fem centimeter bort
och jag kunde nästan ana dina fingrar spelande mot min rygg


som vanligt
jag vill ha dig





Fri vers av volatile
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-09 18:52



Bookmark and Share


    seymour
Sensuellt flöde.

tack!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile