Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag vara på dagen

En dag har åter vaknat
som läggs till andra dar
känn glädje i det nya
som hos dig stannar kvar

Gör det som du tänker på
låt ingen styra dig
det är blott du som lever
din nya dag med mig

En dag som alla andra
men ändå något nytt
du aldrig har den upplevt
det gamla har nu flytt

Tag vara på den dagen
som du idag har fått
den kommer aldrig åter
lev nu och lev den gott

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-27 08:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra Carpe Diem skildrat!
2018-09-02

  Magica VIP
Fint.
2018-08-28

  Palett
Tänkvärd uppmaning i din text !
2018-08-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
En gåva så
perfekt att
den borde
direkt få
effekt!
******

2018-08-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket bra budskap det är i din tänkvärda dikt!
2018-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Gillar budskapet i din text, så bör man tänka när man sitter på sängkanten för att möta den nya dagen!
2018-08-27

  Feliaxel VIP
Fint skaldat om att fånga dagen
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO