Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidspoem

När vårsolen är här
känner man sig kär
Hör lärkan på grenen
det spritter i benen
Se regnbågen i skyn
den är en märklig syn

När sommaren är här
vill jag gärna vara där
På ängen vid skogen
hör valser från logen
Känn vinden i ditt hår
där äppelträden står

När hösten fäller blad
över land och stad
Då är det skördefest
och vi mår allra bäst
Luften känns så klar
för alla och en var

När vintern kommer hit
med snöflinga så vit
Det är en rofylld tid
för stjärnan klar och blid
Den ger oss ro och frid
i julnattens sköna tid

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-09 07:58



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Så fint skrivet, kände årstiderna i orden!
2024-03-10

  överlevaren VIP
Vackert skildrat om årstidernas tjusning!
2024-03-09

  Kungskobran VIP
Så fint, man hör Vivaldis le Quattro Stagione i din dikt
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO