Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill dit jag aldrig nått.....ta mig dit!


Take me to heaven....

Take me to heaven or not at all….

Ta mig dit jag aldrig nått.....

Jag vet att du kan det

Plocka fram mannen i dig
och visa mig att du vågar

Jag är redo för dig

Take me to heaven or not at all
säger jag....

jag måste få känna hur det känns att komma dit

I`m shining like a candle in the dark for you

Säg att jag är kvinnan för dig men mena det...
Inget skitsnack för att få smaka på mig

Nej du….

Take me to heaven or not at all

Jag ger dig mitt hjärta




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-06-09 22:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här skulle faktiskt mycket väl kunna vara en låt på radion...kanske med Lena Philipsson...fast helst nån annan...
2006-07-15

  Helene Månsson
yes take me to the heaven. Hoppas han antar utmaningen! /Helene
2006-06-25

  mb74
mycket härligt skriven,så fin o bra:))
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand