Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var startskottet, vuxenjävlar

Pulsen stegras när klockslaget närmar sig. Vi ska se dem live för första gången! Alla dessa stunder i rum och lokaler, musiken som omsveper oss och tar oss någon annanstans. Hennes röst som lyser som en lykta genom hela gråslaskiga vintern. De sena kvällarna och nätterna när det bara är de som håller oss vid liv i staden som kväver all lust. De kommer hit från andra sidan jorden, de finns på riktigt! Vi tränger oss fram mot scenen och alla andas öl och förväntningar. Vi ser på varandra och ler. Det börjar nu. Det här är fan startskottet på livet!

I tältet efteråt dricker vi oss vanvettiga och har gruppsex hela natten. Vi vaknar ömma och lyckliga på morgonen. Och när vi åker tillbaka till staden full av skit börjar vi med att moona på stationen och visa fingret till alla vuxna vi ser. Vi ställer oss på bron och pissar ner på bilarna. Sedan går vi raka vägen till rivningskåken i hamnen, ockuperar den och kastar sten mot alla vuxenjävlar som närmar sig. Det är så vi visar vår respekt, era översittare, det är så vi tycker om era regler och skitjobb som ni prackar på oss. Det är så vi tycker om dårarna ni utser till att leda oss. Spring ni runt i era ekorrhjul tills ni kräks ihjäl av utmattning och tristess. Vi står utanför!




Prosa av Mr Ancistrus
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-29 19:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ord och inga visor.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Ancistrus
Mr Ancistrus