Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohuslän

Kluck
Överallt
Kluck
Från båtar runt mig
Färgan lägger ut
Tärnorna skriar
Tång, salt
Lite snörpeva lukt
Solen dalar motvilligt
Sakta ner över St Pölsan
Grillos
Skratt, diskussioner
Hundar
Ungar
Krabbfiske
Hjärnan kopplar sakta ner
Själen njuter
Utan Bohuslän
Vad vore jag då




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP