Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kulturella blir mer än kulturen

Tycker inte synd
Men förstår inte
Hur dom kulturella fungerar

Dom som ska kunna staden
Känna pulsen i staden
Rätt caféer, rätt teater
Rätt kretsar
Lever i, för staden
Aldrig utanför
Smakar aldrig naturen
Känner inte friheten
Smeker aldrig ursprunget

Kultur ska njutas
Med själen vid sidan
Men Behov behöver vila
Se nytt
När folk blir mer kulturella
Än kulturen
Kräks jag




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP