Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt och alla


Vardag och fest 24

hund, katt, fågel, björn
grässtrå, blad, blomma, träd, löv
hel integritet

känsla, styrka i balans
djur och ängel hand i hand




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-02 04:36



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härlig text och bild
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel