Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen målning


Finn mig nöjd ändå

Åh låt mig hitta nöjdet
Låt mig finna ro
Låt mig stanna här
Nu och inte sen
Visst är det bra
Varför mera önska
Du vill ju mig så väl
Bryr och lyssnar
Dina ögon älskar
Låt mig låt mig älska dig
Låt mig längta dina klappar
Dina ögons snällhet god
Varför längta annans famn
När dina armar sträcker mig
Låt mig låt mig finna ro
Livet är ju här och nu
Inte det som varit då
Som jag aldrig kunde få
Låt mig låt mig
Älska dig
Du som är här
Nu och inte förr




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-03 00:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text med känsla!
2018-08-08

  Anya VIP
Varm ton med älsklighet. Bra rytm.
2018-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om kärlek, värme och gemenskap!
2018-07-03

  ULJO
Livet är ju här och nu. Så sanr
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP