Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aldrig att förglömma.


Dom dog i milijoner.

Dom låg döda under flug-svärmar
dessa soldater vars mödrar gråtit
tårar som ej låter sig räknas.

De låg på fälten i Ryssland
i minfält i Tyskland
de betalade med sina liv för
att spräcka det mörker den
ondska som hotade oss alla.

Vi tvingas än en gång att åse mörkret
under demokratins skyddande fana
där människor benämns som avföring
terrorister självmordsbombare
när dom gör sitt yttersta för oss.

Likt en pest av sinnes-sjukdom
sitter dessa köksbords-prelater
och örjarr ut sitt hat struntades
i barn och barnbarns framtid.




Fri vers av Stefan Höglund
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-03 09:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
har du inte läst stalinbiografin. han var värre än hitler. tog till exempel raoul wallenberg till fånga. satte s.k kulaker i fängelse och straffläger. en ond människa som t.o.m. dödade sin egen fru.
2018-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Stalin stod som krigets segerherre.
Ändå är det USA som tillskrivits hjälterollen.
22 miljoner sovjetmedborgare dog i samband med det andra imperialistiska omfördelningskriget.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund