Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske?

Kanske ska man sluta försöka
Ge upp och aldrig se tillbaka

Glömma alla svek ni gett mig
Och jag som alltid är så godtrogen
Att jag tror alla vill mig väl

Bara för att vi varit vänner så länge
Vad gör egentligen er till trofasta?
När varje gång jag bett om en hand

Har jag inte ens fått ett finger
Kanske ska man sluta försöka
Sova lite längre och skära lite mer

Ge upp och aldrig se tillbaka




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 18:00



Bookmark and Share


  1BlackBird
En tung dikt, vemodigt vacker i sin form
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE