Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men anledning av rådet att visa sin bakdel vid björnmöte


Björnjakt

En fin gammal dam från Tjörn
blev jagad utav en björn
det tog stopp
röven kom opp
naket är något som störn’




Bunden vers (Limerick) av ecel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-04 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel