Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUT I HUVUDET


Efter ett arbetspass
vid varmt och kvalmigt väder
då hettan pressar på.
Ge mig havets svalka,
kyl ner mig då.

Av för mycket att komma ihåg
när man ingen lista gjort.
När bilar, folk, ljud och rörelse
bara snurrar på.

Ge mig öronproppar och en
kronblomsoffa, svala vindar
och skugga att få kyla ner mig i då.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-05 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låter som en god idé.
Ser Kronblom framför mig nu.
Han kom faktiskt till i Gävle.
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar