Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland stenar och gräs

du kastar ner dig från en klippa och
krossar alla ben i din kropp
men det gör dig ingenting
du var född för det här

"en chans som denna får man bara en gång i hela sitt liv!"

bland stenar och gräs ligger
en blodig kropp
med ett leende




Fri vers (Fri form) av narkoleptisk
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-06 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk