Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för Sarah Kane

du hängde dig själv med dina skosnören
vid 28 år
i toaletten på king college's hospital
efter att ha överlevt en överdos


du var alltid så
vacker men grotesk

estetikens egna syntes


våld
blod
ångest på scen
fem slag mot hjärtat
som kommer aldrig att lämna mig

varje 4:48 tänker jag på dig




Fri vers (Fri form) av narkoleptisk
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 15:28



Bookmark and Share


  Nanna X
Sarah Kane var/är grym, läste hennes Hippolyte och grät hela tiden.
2018-07-10

  Carl August
Du skriver starka historier med ett mycket bra språk. Din lyrik är "vacker men grotesk".
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk