Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för den som känner sig irrelevant


älskarnas tröst

det är vi som det aldrig blev någonting av
det är vi som det aldrig skrevs om i tidningen
det är vi som ingen kommer att minnas femtio år efter att vi har dött

men det är okej
det är okej för att vi vet att vi lever
det är okej för at vi vet att även dagen som vi slutar existera så kommer vi ändå att ha haft en sorts närvaro på jorden
det är okej för att vi njuter av varje sekund
och vi njuter mycket mer än alla andra som det faktiskt blev någonting av

det är okej för att vi har varandra




Fri vers (Fri form) av narkoleptisk
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-12 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk