Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte det bästa språket, men den är autentisk på sitt sätt (faktiskt skriven på en park medan jag såg på allt runt mig)


scener ur en sommar

sitter stilla och ser på allt
människorna sveper förbi
barnen skriker högt upp bland träd
medan hundarna sover gott
och vinden som blåser allt bort

vattnet är så stilla idag
att det är svårt att veta om
den verkligen existerar och
håller hundratals fiskar och
diverse sjögräs levande

molnen har övergivit oss
lämnat för en svalare plats
vem kan riktigt skylla på det?




Bunden vers (Annat versmått) av narkoleptisk
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-13 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk