Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan tolkas som både metaforisk och bokstavligen. kom på den när jag faktiskt var i sjön och bara flöt och tänkte. så otroligt skönt!


hundra meter ute i sjön

det var inte tills jag var hundra meter ute i sjön
som jag insåg att aldrig lärde mig att simma ordentligt
och att mina armar var så trötta
och att rädslan för att jag skulle sjunka lämnade mig paralyserad
som jag var ensammast i jorden

hur kommer jag någonsin att ta mig tillbaka till land?


mamma! pappa!
kolla!
jag flyter!




Fri vers av narkoleptisk
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-16 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk