Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag dör vill jag kremeras

visst är det hemskt när sånt händer?
man lever sitt liv under ett tag
och sen dör man bara någon dag
borta, rituella bränder.

när jag dör vill jag kremeras
släng askan i en sopptunna
och hyr ingen jävla nunna
det är så det utraderas




Bunden vers (Annat versmått) av narkoleptisk
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 00:04



Bookmark and Share


  Tina-sol
Intresseväckande rubrik- viktigt i det rika flödet här på poeter.se

2018-07-07

    ej medlem längre
Ett friskt språk som har en knivskarp ytterkant.
2018-07-07

  SatansSon VIP
båda mina föräldrar kremerades, morsan i februari, farsan i januari 2015.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk