Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroniskt levande

Binära hjärtslag i en kammare av ångest
Rosentaggar under fötterna och korset har brunnit
Jag är vilse i en pöl och du var min flytväst
Jag faller från första våningen till en säng spindlar spunnit

Elektriska trådar runt ett gammalt minne
Tidningar och folket kommer aldrig förklara hur jag blev begravd
Vi dog vid ängarna och de brustnas sinne
Dog som daggen vid den första strålens andetag

Jag andas mörker och bara ljuset hörs
Stilla död vem är jag





Fri vers (Fri form) av Stefanie Nerman
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-07 13:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Då en text för läsaren känns ogripbar, är det då ens eget fel som intet kan förstå? Kanske är det som en vän har sagt, ej allt kan förstås av eller över makt, blott ordens möjliga prakt.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefanie Nerman
Stefanie Nerman

Mina favoriter
Järnrosen