Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urbilder

Är dikterna mina egna urbilder
Som sakta bubblar upp till ytan
För att leda mig genom livets snårskog
Även de som först ser hemska ut
Kan innehålla gyllene nycklar
och rika Ariadnetrådar att nysta




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-08 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel