Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Viksten


Dikter läker mig

En del diktrader sätter sig och
omvandlas till verktyg,
ficklampor och förstoringsglas
Bra att lysa med i mina
inre skrymslen och hantera
det jag där hittar
Som storordsådden och nödår
Det läker mig att ta till mig
den delen av mig själv




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-08 22:13



Bookmark and Share


  HEM
Mycket läkedom finns i orden, tack!
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel