Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitsnackarens humor


Kommer du ihåg när


han Janne köpte märkesskor för 10 000 SEK?

Jag undrade om han verkligen hade råd med dem, men det hade han, skröt han.
Hoppas att de passar då, sa jag torrt.




Fri vers av Annika Persson
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-09 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson