Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens kris

Just nu blöder det för mycket för
vackra ord.

Inte för att det har skett något bedrövligt.
Egentligen.

Men just nu blöder det för mycket.

Jag är inte längre en fri själ utan en
vilsen,
och inte vilsen som i en oplanerad
backpacking.

Mer vilsen som i en identitetskris.

Jag tror inte på ålderkriser, jag tror
på själskriser.




Fri vers av Assia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-09 03:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra om att det
inte är ålder utan
själ!
2018-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Ja, någon trettioårskris eller fyrtioårskris kan jag inte erinra mig att jag haft. Nu är jag 57 och det finns saker och ting som är betydligt mer oroväckande än själva åldern som sådan.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP