Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag och fest 30

Flödande vatten
Ljusglimt av integration
Nåden regnar ner

Elementen fröjdas och
gläds åt sitt fredsprojekts slut




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel