Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett telefonsamtal med en God Vän...


Kärlek

Kärlek
bara vara
utan snara
vem kan det klara?

Kanske den ena
men inte den andra
vem är att klandra?

Varken den ena eller
den andra.

Kärlek
bara vara
utan snara.




Fri vers av EmiRa
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-06-10 23:21



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En innerlig önskan. Lugnt, tillåtande och hoppfullt.
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa