Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virveldans

När skymningen
sänker sig
över ateljén
då bjuder
Ockra upp
till en virveldans
med smäckra Smaragdgrön
Paletten iklär sig
allsköns nyanser
stryker sig kärleksfullt
mot Canvas
och Penseln flörtar
med Palettkniv
alla berusade
av Terpentin.




Fri vers av HenrysDotter
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-12 09:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En spännande och doftande text att njuta av.
2018-07-12

  Hjördis Krovotskij
älskar sista raden! briljant
2018-07-12

  Viksten
En härlig och Originell text
2018-07-12

    ej medlem längre
Tycker om
när ord både doftar och målar
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter