Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vildmarks tystnad




Det mörker

inom

oblidkeligt

alltjämt
en
vildmarks tystnad

likt ett
sorgebud går

i gryningsstund

morgonsols
gäckande
skugga
runt
dårens strupe sluter

Det mörker

inom

orubbligt

nu törnekronan bjuder

till

själens
avsked


Bs-06










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-06-10 19:45



Bookmark and Share


  Markattan
Mäktiga, mörka rader som jag tycker mycket om!
2006-06-11

    NoMi F
Oj så djupt och mörkt
finns där en aning
ledsamhet tro
Fin läsning
2006-06-11

  Anders P VIP
Du experimenterar. Spännande. Vågar en tolkning. Mörkret finns inom dig, låter sig inte blidkas eller rubbas trots att ljuset och sommaren nalkas.
2006-06-10

  DanSan
Grattis Bobilsan!!!


"
Det mörker

inom

orubbligt

nu törnekronan bjuder

till

själens
avsked"

Här rammlar jag min vänn!!!
Nu får du resa mig igen!!!

Love you Bodil!!!


MVH Dan



*
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg