Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion 5

Ett lugn lägrar sig
Jag vandrar med Gudinnan
Ett underbart lugn

Hon tar min hand och säger
Kära jag har saknat dig




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-13 13:16



Bookmark and Share


  Viksten
Jag känner friden lägra sig
2018-07-13

    ej medlem längre
Lugnande poesi för själen.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel