Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyr 12/7 2018

En ung man kysste sin mor på kinden
sedan går han ut genom grinden.

Till en flicka han tänkt att han skulle
hon bjöd på kaffe och nybakad bulle.

De prata om ditt och datt
sedan ut de sprang och lekte ta fatt.

Blommor i skogen de tänkt plocka
men Oj, de med en älg krocka.

Sedan sprang de över stock och sten
Otur, båda bröt vars ett ben.

Älgen hjälpte båda hem
sedan sa älgen, hej då till dem.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-15 13:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul berättelse och skönt att det slutade lyckligt...jag har själv stött på en älg i skogen när jag plockade svamp, men vi blev lika rädda båda två så sprang åt var sitt håll...
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning