Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där flyger en fjäril.

Där höghusen växer
och asfalten gror
där flyger en fjäril
så vilsen och rädd
igår fanns här en äng
nyss fanns här en park,
myskmalva och tjärblomster
smörblomma och timotej,
säg,var tog ni vägen?
Bland höghus och asfalt
där flyger en fjäril
så vilsen och rädd.





Fri vers av HenrysDotter
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-15 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter