Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan för alla

Vad vill du mig idag
Jag vill att du ska
ha det bra min vän

Och att du ska vakna
och önska alla detsamma




Fri vers av ecel
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-16 13:36



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart och så enkelt egentligen. Du har fångat det så fint.
2018-07-19

  Fulbergarn
JA riktigt bra
2018-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbaret skaldat!
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel