Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där känslan

Den där känslan
klumpen i svalget
som inte vet
om den ska
tvingas ned i bröstet
eller smärtsamt
tränga ut som tårar
ur svidande ögon


Den där känslan
av besvikelse
flerfalt upplevd
i sårbar barndom
och i förälskelsens våld


Den där känslan
av försvarslös sårbarhet
så omöjlig att tygla


Den där överväldigande känslan
så stark
så försvagande


Visar ju att jag
åter vågat
öppna mig för livet





Fri vers av Nic
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-06-10 22:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
den känslan lyckas du sätta ord på!
en känsla att ta vara på och gå in i..
för den kommer ju själen så nära....
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic