Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt alla klä sig i barnstorlek och tänka igen



Samhället rasar när naiva blandas med likgiltiga i krig. Det är alldeles för knivskarpa kontraster och ingen kan föra begripliga konversationer om vad rättvisa är utan gemensamma fundament.

Det finns ändå de som försöker vara änglar, klistrar på sig vingar och berätta det mesta om hur det fungerade på deras skolgård. Inte är det begåvat, men visst kanske låter det terapeutiskt.

Såklart kan ingen veta vad alla tänker. Det vore övernaturligt, fast det är oviktigt, då drömmar råkar hamna i automateld och ingen känner sig bekväm med att förklara vem som är orättvis mot vem.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 15:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var bra. just automateld vart häftig allegorism. du är smart och känslig. som sartre.
2018-07-24

  Kungskobran VIP
Avundsjukan är orättvisans bästa vän
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP