Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(c) Foto: Minkki Huldén motiv: Hangö norra


17.7.2018

 

 

 

 

 

så kom du igen

jäkla död,

kom väl du

som en vän??

 

2018-07-17 21:40

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP