Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
>>Petter, ät frukt.>>


Från VIP

Från VIP
Någon sa, att det var för att Petter satt på krogen och kände sig ensam.
2018-07-18

Jag har själv aldrig haft problem med alkohol. Fråga mor.

Min morgon är krum, sakta nalkas frukosten, kaffet dricker jag rastlöst.

Sedan fyllnade Petter till och sa att han upplevde sig ha en tumör. Sedan syntes den på röntgen: >>Jadu Petter, du har en tumör i benet.>> Läkaren talade förtroligt och pojken fick tröst. Men livet är så gement. Folk är gemena.
Så kan det väl vara, att man tycker så, när man får ett cancerbesked.

Sedan tog han sig en tur till krogen och med förtvivlade ögon, världen går bort för hans inre blick. Om det var asbesten från gruvan. De säger, att han kommer att få ett träben. Det är väl inte hela världen, eller hur?

Inez, en gammal barndomsväninna, tycker, att vissa saker kan man rå för, men andra saker kan man verkligen inte hjälpa.

>>Petter, ät frukt. Motionera.>>




Fri vers av Annika Persson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson