Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion 13

Den inre draken
Reser sig stor och helig
Blå och magnifik

Svärdets tid är nu förbi
Förståelsens ljus randas




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-18 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel