Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion 14

Mitt universum:
Jag går en kurs i tillit
Svåraste jag gått

Plötsligt är nådens ljus här
Sänt av universums mitt




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel