Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger med en ful

Jag låtsas alltid vara dum
För att inte visa att jag blir sårad

Men ibland töar mitt hjärta
När du medvetet säger att jag var
Ett misstag för dig
En konsekvens du inte orkar med

Och det gör ändå rätt ont
När någon tittar på dig
Kallar dig vacker

För att sen få dig
Att känna dig som
Den fulaste kvinnan i världen

När du tror att ni kommer ses igen
För den där första gången fick dig att känna dig mer fri
Än vad du gjort på tre år

Men för honom kommer du alltid bara vara
En av alla
Ingen speciell


Och jag kommer plötsligt på att det inte är jag som är ful
Det är du

/E




Fri vers (Fri form) av veligaE
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-19 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veligaE
veligaE