Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landvilja del II

Landvilja
När muskeln tvinar avtar livet, kroppen faller ned till sorlet av viljor, du vill något så gör du det - i ett överljus.

Nu strider du för dina händers rörelse, dina ögons överblick och för
människorna.

Med allt för din inre blick och allt i ljusblommans vara - är.
Kom ihåg det violetta och vårgröna, färgerna och linjerna,
de starkas slag och segerrus.

Ett liv
ett kiv
en blodlus
en musselstod
allt är inte sett
ändå är du mätt
allt är inte sagt
på din jakt

Du stiger upp, sängen är bäddad och vindarna ger din dag.
På dina vingars bredd invid mullbärsträdet och bergskullarna över land.

Ständigt i ett oavslutat
i ron har du kutat.












Fri vers av Annika Persson
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 17:11



Bookmark and Share


  Nanna X
Starkt och apokalyptiskt!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson