Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var allt kanske började

Ska komma ihåg
vart allt borde ha börjat
men en halvt avslagen invit
till min kärlek
men egentligen sa hon nej
(i allt annat en handling)

fast allt jag sökte var
en fast punkt att rubba cirklar från
och därmed var
Mikael Wiehe för alltid
avslagets musik

Trots den enda första kyss
i soffan efter konserten
när vi lyssnade på The Who
Och ändå var det
nittonhundranittioåtta




Fri vers av virre
Läst 995 gånger
Publicerad 2006-06-11 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre