Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra bild skulle kunna

ha en tydlig kvalitet
en mängd kvantitet
och gåtfullhet
att det skarpa läget
med kontur
bryts av och blir nåt -
diffust.




Fri vers av Annika Persson
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-20 17:52



Bookmark and Share


  Silverstripe
Det diffusa ger rum för intuition och tolkningar. Två av favoriterna hos poeter, och även andra.
2018-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord.
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson