Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilgots målning och blommor


Relationer

Varandra Bära
på olika sätt

Vara Kära och Lära
på lika sätt

Sära det som Tära
på alla sätt

Varandra Ära
på många sätt




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-21 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel