Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Esters konstverk


Invokation

Må glädjen
Stå oss bi

Både den
Ytkrusande
Flyktiga

Och den
Djupgående
Oföränderliga

Kanske är
De sprungna
Ur samma vatten




Fri vers av ecel
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-22 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel