Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Religion 17

Vänlig vanlighet
Jämsides med helheten
Vanlig vänlighet

Nöjd med det som är just nu
Och med min egen riktning




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-23 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel