Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den eviga melodin

Flöjten spelar
Manar lågmält
till besinning
med ett stänk
av brådska

Vakna nu
är budskapet
Vakna
Till dig själv

Det är Gud
som spelar
Gud som är
var och en
av oss
sammantaget

Ju fler
som hörsammar
desto vackrare
melodi hörs

Tills att hjärtat
är öppet och
tårarna strömmar




Fri vers av ecel
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-23 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel