Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Religion 19

Var sak har sin tid
Fröets groddens plantans tid
Blommans fruktens tid

Omognad är inte fult
Det är en vacker process




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-23 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel