Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


’Ni är goda när ni är ett med er själva. Dock är ni icke onda när ni icke är ett med er själva.’ Kahlil Gibran


Religion 20

Hugsvalelse sker
Nåden når de sargade
Helande ock så

Vederkvickelse pågår
En helt naturlig läkning




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel